Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 750g1240kcal125.6g0g82.5g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g637g433kcal10.2g84.1g1.3g5.1g
Porkkana, raaka, annos 100g390g109kcal2.3g21.8g0.8g9.7g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g63g76kcal1.6g3.8g5.7g0.9g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%247g272kcal6.7g6.7g24.7g0g
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai24g85kcal2.9g17.3g0.5g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g4702kcal299g267.6g261.4g32.8g
Valittu annoskoko2880g2351kcal149.5g133.8g130.7g16.4g
Annoskoko puolitettuna1440g1176kcal74.8g66.9g65.4g8.2g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.6g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440264