Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1800g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow450g1269kcal80.6g285.8g4.1g45g
Hirvenjauheliha oma saalis360g403kcal79.2g0g10.8g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g270g351kcal29.7g4.1g24.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g4046kcal379g579.8g78.4g90g
Valittu annoskoko2880g2023kcal189.5g289.9g39.2g45g
Annoskoko puolitettuna1440g1012kcal94.8g145g19.6g22.5g
Arvot/100g100g70kcal6.6g10.1g1.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105226