Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g243g362kcal10.4g77.7g0g0g
Kermaviili Ingman 10%759g911kcal23.5g33.4g75.9g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g76g194kcal13.8g35.3g5.8g12.3g
Kananmuna kuoreton 209g298kcal26.1g0.6g21.4g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1594g3626kcal302.8g0g270.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g10780kcal753.2g294g748g24.6g
Valittu annoskoko2880g5390kcal376.6g147g374g12.3g
Annoskoko puolitettuna1440g2695kcal188.3g73.5g187g6.2g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.1g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745