Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)2281g958kcal223.6g34.2g2.3g0g
Sokeri 485g1968kcal0g484.3g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton114g24kcal0.3g1.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g5899kcal447.8g1040.6g4.6g0.2g
Valittu annoskoko2880g2950kcal223.9g520.3g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna1440g1475kcal112g260.2g1.2g0.1g
Arvot/100g100g102kcal7.8g18.1g0.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123859