Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 708g1010kcal88.5g2.1g72.6g0g
Perunajauhot,rainbow644g2085kcal0.6g521.2g0.6g9g
Sokeri 547g2220kcal0g546.4g0g0g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6.1g0g0.1g
Mansikka 379g176kcal1.9g31.8g0.8g7.2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g189g738kcal0g185.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 379g156kcal3.8g15.5g3g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g12826kcal191.2g2617g154g60.6g
Valittu annoskoko2880g6413kcal95.6g1308.5g77g30.3g
Annoskoko puolitettuna1440g3207kcal47.8g654.3g38.5g15.2g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.4g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126386