Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 435g1493kcal44.3g304.6g5.2g15.2g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g167g176kcal9.9g24.9g4.2g27.6g
Sokeri 144g584kcal0g143.8g0g0g
Leivinjauhe 17g29kcal0.9g6.3g0g0.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g301g1386kcal1.5g1.5g153.6g0.2g
Kananmuna kuoreton 368g525kcal46g1.1g37.7g0g
Mustikka metsä- 602g265kcal3g38.6g3.6g19.9g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 669g429kcal21.4g32.3g23.4g0.1g
Sokeri 142g577kcal0g142.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka17g67kcal0g16.6g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g17g90kcal0g0.1g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g11244kcal254g1423.8g475.4g126.2g
Valittu annoskoko2880g5622kcal127g711.9g237.7g63.1g
Annoskoko puolitettuna1440g2811kcal63.5g356g118.9g31.6g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.7g8.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138520