Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 720g130kcal4g18g2.9g5g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g720g2808kcal0g705.6g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g720g202kcal4.3g42.8g1.4g18g
Raparperi 720g243kcal5g39.6g0.7g10.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g6764kcal26.6g1612g10g66.2g
Valittu annoskoko2880g3382kcal13.3g806g5g33.1g
Annoskoko puolitettuna1440g1691kcal6.7g403g2.5g16.6g
Arvot/100g100g117kcal0.5g28g0.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144731