-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g1001g250kcal13g40g3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1001g1661kcal190.2g0g100.1g0g
Keittojuurekset, Rainbow375g94kcal3.4g18g1.1g0g
Paprika punainen 400g117kcal3.8g18g1.6g7.6g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)28g77kcal2.6g5g5.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g4440kcal428g169.2g222.4g18g
Valittu annoskoko2880g2220kcal214g84.6g111.2g9g
Annoskoko puolitettuna1440g1110kcal107g42.3g55.6g4.5g
Arvot/100g100g77kcal7.4g2.9g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479