Suklaa-tuorejuustokakku

Leikkaa halkaisijaltaan noin 20-25 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoinen leivinpaperipala.

Hienonna keksit.

Sulata voi ja sekoita joukkoon keksinmurut.

Painele seos vuoan pohjalle.

Valmista täyte: Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.

Sulata 200 g suklaata vesihauteessa ja anna jäähtyä.

Rouhi loput 50 g suklaata.

Purista liivatelehdistä liika vesi pois ja liuota ne kiehuvan kuumaan veteen.

Sekoita tuorejuuston joukkoon liivate, sulatettu ja rouhittu suklaa, sokeri, vanilliinisokeri ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Vaahdota kerma.

Yhdistä molemmat vaahdot tuorejuustoseokseen.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta, nosta tarjoiluastiaan ja koristele suklaakiehkuroilla ja marjoilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tuija2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Domino keksi, 1kpl=65kcal=14g466g2234kcal24.7g297.9g107.1g4.7g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g133g612kcal0.7g0.7g67.8g0.1g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g665g3724kcal53.2g246g279.3g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g532g1357kcal31.4g17g127.1g0g
Sokeri 170g689kcal0g169.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu319g402kcal35.1g1g28.7g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka13g53kcal0g13.2g0g0g
Liivate 11g37kcal9.1g0g0g0g
Vesi40g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl532g1809kcal10.6g16g186.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g21832kcal329.6g1522.6g1592.4g9.6g
Valittu annoskoko2880g10916kcal164.8g761.3g796.2g4.8g
Annoskoko puolitettuna1440g5458kcal82.4g380.7g398.1g2.4g
Arvot/100g100g379kcal5.7g26.4g27.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172664