Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 871g2988kcal88.7g609.5g10.4g30.5g
Sokeri 569g2311kcal0g568.7g0g0g
Leivinjauhe 17g29kcal0.9g6.3g0g0.1g
Margariini, 60%, Rainbow419g2302kcal3.8g3.8g251.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)167g211kcal18.4g0.5g15.1g0g
Piimä, rasvaton (Valio)335g107kcal11.1g15.1g0g0g
Mustikka metsä- 502g221kcal2.5g32.1g3g16.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g16339kcal250.8g2472g559.4g94.4g
Valittu annoskoko2880g8169kcal125.4g1236g279.7g47.2g
Annoskoko puolitettuna1440g4085kcal62.7g618g139.9g23.6g
Arvot/100g100g284kcal4.4g42.9g9.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174105