Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 341g3016kcal0g0g341.1g0g
Pellavansiemenöljy682g6139kcal0g0g682.1g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g341g273kcal0g0g30.7g0g
Viinietikka 1516g313kcal0g7.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g19482kcal0g15.2g2107.8g0g
Valittu annoskoko2880g9741kcal0g7.6g1053.9g0g
Annoskoko puolitettuna1440g4871kcal0g3.8g527g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180233