Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 899g345kcal9g62g1.8g22.5g
Sipuli 180g54kcal2.2g8.6g0.4g3.1g
Ruokaöljy keskiarvo 42g371kcal0g0g41.9g0g
Paistijauheliha 10%1199g2038kcal239.8g0g119.9g0g
Kasvisliemikuutio 33g100kcal3.1g4.5g7.7g0.5g
Riisi tumma 510g1778kcal35.7g366.8g11.7g20.4g
Timjami 3g8.5kcal0.3g0.8g0.2g1.1g
Persilja 15g4.1kcal0.2g0.2g0g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g9398kcal580.6g885.8g367.2g97.6g
Valittu annoskoko2880g4699kcal290.3g442.9g183.6g48.8g
Annoskoko puolitettuna1440g2350kcal145.2g221.5g91.8g24.4g
Arvot/100g100g163kcal10.1g15.4g6.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181327