Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President600g1548kcal114g3g120g0g
Kesäkurpitsa1200g204kcal4.8g30g7.2g8.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g900g183kcal5.4g34.2g2.7g12.6g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 150g322kcal46.5g0g15g0g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g5043kcal341.4g134.4g349.8g42g
Valittu annoskoko2880g2522kcal170.7g67.2g174.9g21g
Annoskoko puolitettuna1440g1261kcal85.4g33.6g87.5g10.5g
Arvot/100g100g88kcal5.9g2.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187663