Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl349g458kcal45.4g1.7g30g0g
Sokeri 512g2078kcal0g511.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 491g1684kcal50g343.6g5.9g17.2g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.5g0g0.1g
Voi 226g1638kcal2.7g0.9g183.6g0g
Maito, Kevyt376g173kcal12g18.1g5.6g0g
Mustikka metsä- 903g398kcal4.5g57.8g5.4g29.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g12935kcal231.6g1884g461g94.2g
Valittu annoskoko2880g6468kcal115.8g942g230.5g47.1g
Annoskoko puolitettuna1440g3234kcal57.9g471g115.3g23.6g
Arvot/100g100g225kcal4g32.7g8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149