Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g844g4322kcal75.1g246.5g337.7g49.8g
Voi, 1 tl, 5 g596g4350kcal6g6g476.7g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton75g238kcal17.2g7.8g15.5g0g
Kananmuna kuoreton 596g850kcal74.5g1.8g61.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl745g2532kcal14.9g22.3g260.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g25g99kcal0g24.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g24784kcal375.4g618g2303.4g99.6g
Valittu annoskoko2880g12392kcal187.7g309g1151.7g49.8g
Annoskoko puolitettuna1440g6196kcal93.9g154.5g575.9g24.9g
Arvot/100g100g430kcal6.5g10.7g40g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216347