Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g133g733kcal0g0g80g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g400g2020kcal32.8g232g104g18g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g933g607kcal102.7g39.2g2.8g0g
Sokeri 80g325kcal0g79.9g0g0g
Liivate 27g93kcal22.8g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g107g45kcal0.3g10.7g0.1g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g533g2960kcal43.2g277.3g186.7g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g667g1267kcal30g106.7g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g16098kcal463.6g1491.6g907.2g36g
Valittu annoskoko2880g8049kcal231.8g745.8g453.6g18g
Annoskoko puolitettuna1440g4025kcal115.9g372.9g226.8g9g
Arvot/100g100g280kcal8g25.9g15.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234892