Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 876g1250kcal109.5g2.6g89.8g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 239g142kcal23.4g7.2g1g0g
Emmental juustoraaste, lidl1062g3907kcal307.9g0g297.3g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g425g2548kcal89.2g28g229.3g0g
Leivinjauhe 80g140kcal4.1g30.1g0g0.4g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g80g26kcal0g0g0g63.7g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)119g305kcal19.8g40.7g7.3g35.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g16633kcal1107.8g217.2g1249.4g199.8g
Valittu annoskoko2880g8317kcal553.9g108.6g624.7g99.9g
Annoskoko puolitettuna1440g4158kcal277g54.3g312.4g50g
Arvot/100g100g289kcal19.2g3.8g21.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236488