Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1595g336kcal19.1g54.2g3.2g33.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g797g223kcal4.8g47.4g1.6g19.9g
Sipuli (kuorittu)399g108kcal5.2g19.1g0.8g6.8g
Valkoviinietikka (Rajamäen)20g4kcal0g1.3g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Oliiviöljy 54g476kcal0g0g53.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g2424kcal58.2g275.8g118.8g120.4g
Valittu annoskoko2880g1212kcal29.1g137.9g59.4g60.2g
Annoskoko puolitettuna1440g606kcal14.6g69g29.7g30.1g
Arvot/100g100g42kcal1g4.8g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245118