Juustokakku

Tämä kakku sopii hyvä karppaajalle ja sitä ei tarvitse paistaa.

Sulata voi ja sekoita siihen Digestive keksi murska.

Peitä irtopoja vuoan pohja seoksella.

Laita kylmiöön jähmettymään.

Laita liivatelehdet 10 minuutiksi kylmään veteen.

Avaa vaniljatanko ja laita siemenet kuuman Baileysin sekaan.

Lisää liivate lämpimään Baileykseen.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää mascasarpone vaahdon sekaan ja vatkaa tasaiseksi.

Lisää jäähtynyt Baileys sekaan tasaiseksi.

Laita seos vuokaan ja jääkaappiin kahdeksi tunniksi. 20 senttinen vuoka on parempi.

Isompaan vuokaan tuplaa täytteen määrä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi765g3445kcal49.8g459.3g160.7g23.7g
Voi, 1 tl, 5 g160g1164kcal1.6g1.6g127.6g0g
Mascarpone (250g)797g4162kcal35.9g35.9g430.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl638g2169kcal12.8g19.1g223.3g0g
Baileys, Irish Cream, Original319g1116kcal10.2g63.8g50.1g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g57g187kcal4.3g31g4g1.5g
Liivate 144g501kcal122.9g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g25487kcal475g1221.4g1992.8g50.4g
Valittu annoskoko2880g12744kcal237.5g610.7g996.4g25.2g
Annoskoko puolitettuna1440g6372kcal118.8g305.4g498.2g12.6g
Arvot/100g100g443kcal8.2g21.2g34.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261242