Mangojuustokakku

Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan.

Murenna keksit ja sekoita sulan voin kanssa, painele irtopohjavuokaan, halk. 24cm.

Soseuta mangot, raasta limetin kuuorta 2tl ja purista mehua 0,5dl.

Sekoita tuorejuusto, mangosose, limemehu/kuoriraaste ja vaniliasokeri 1rkl (en saanut lisättyä ohjeeseen) keskenään.

Vaahdota valkuaiset (2munaa) kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeri pienissä määrin kokoajan sekoittaen.

Kiehauta vettä n. 2rkl ja liota liivatteet siihen.

Lisää liivate juustoseokseen, samalla voimakkaasti sekoittaen.

Sekoita lopuksi valkuaisvaahto ja kaada massa vuokaan.

Anna jähmettyä ainakin 5h jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Suski123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mangoviipaleet (säilyke) (Pirkka), annos 425g918g853kcal9.2g201.8g9.2g9.2g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g100g30kcal0.7g11g0.2g3g
Viola mango tuorejuusto (Valio), annos 200g798g2314kcal51.1g86.2g199.4g1.6g
Liivatelehti, gelatiini28g97kcal23.9g0g0g0g
Valkuainen (100g)100g42kcal9.8g1.5g0.1g0g
Sokeri339g1377kcal0g338.7g0g0g
Keksi, kaurakeksi 499g2257kcal31.2g300g99.4g16.9g
Voi 100g723kcal1.2g0.4g81.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g15386kcal254.2g1879.2g778.8g61.4g
Valittu annoskoko2880g7693kcal127.1g939.6g389.4g30.7g
Annoskoko puolitettuna1440g3846kcal63.6g469.8g194.7g15.4g
Arvot/100g100g267kcal4.4g32.6g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304891