Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1207g8812kcal12.1g12.1g965.7g0g
Sokeri 342g1389kcal0g342g0g0g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1073g3682kcal109.3g751.1g12.9g37.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g43g172kcal0g42.5g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)188g411kcal0.6g99.9g0.4g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g29027kcal246.8g2515.4g1958g81.4g
Valittu annoskoko2880g14513kcal123.4g1257.7g979g40.7g
Annoskoko puolitettuna1440g7257kcal61.7g628.9g489.5g20.4g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.7g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591