Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona1193g811kcal145.5g46.5g2.4g0g
Emmental juustoraaste, lidl596g2194kcal172.9g0g167g0g
Kananmuna kuorineen punnittu745g939kcal82g2.2g67.1g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 209g635kcal18.3g115.6g4g29g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g107g132kcal7.7g17.3g3.5g74.8g
Leivinjauhe 30g52kcal1.6g11.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g9526kcal856g385.8g488g207.8g
Valittu annoskoko2880g4763kcal428g192.9g244g103.9g
Annoskoko puolitettuna1440g2382kcal214g96.5g122g52g
Arvot/100g100g165kcal14.9g6.7g8.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334101