Tortillapohja

Sekoita ainekset keskenään kimmoisaksi taikinaksi.

Muotoile tangoksi, jaa 10 osaan ja pyörittele palloiksi.

Anna pullien levätä muovin alla valmistaessasi haluamasi täytteen.

Kauli pullat paistinpannun kokoisiksi pyöreiksi levyiksi.

Paista tortillat kuivalla pannulla molemmin puolin niin, että tortilla saa rusehtavia pilkkuja.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1703g5844kcal173.6g1192.3g20.4g59.6g
Rypsiöljy 214g1896kcal0g0g214.4g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Vesi953g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g15480kcal347.2g2384.6g469.6g119.2g
Valittu annoskoko2880g7740kcal173.6g1192.3g234.8g59.6g
Annoskoko puolitettuna1440g3870kcal86.8g596.2g117.4g29.8g
Arvot/100g100g269kcal6g41.4g8.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358585