Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa80g14kcal0.3g2g0.5g0.6g
Lanttu 480g138kcal4.8g22.1g1.4g8.6g
Sipuli (kuorittu)266g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g266g75kcal1.6g15.9g0.5g6.7g
Punajuuri 533g205kcal5.3g36.8g1.1g13.3g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g29g73kcal1.8g2.5g6.2g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g266g400kcal48g0g24g0g
Maizena maissitärkkelys160g560kcal1.3g139.1g0g0g
Vesi799g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g3071kcal133.2g462.4g68.4g67.4g
Valittu annoskoko2880g1535kcal66.6g231.2g34.2g33.7g
Annoskoko puolitettuna1440g768kcal33.3g115.6g17.1g16.9g
Arvot/100g100g53kcal2.3g8g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416162