Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1167g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus408g265kcal6.5g61.3g0.4g5.7g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä467g317kcal14.5g56g3.3g14g
Atria broilerin fileesuikale naturell817g898kcal187.8g0g17.1g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g26g72kcal2.2g4.4g4.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5768g3106kcal422g243.4g51.4g39.6g
Valittu annoskoko2884g1553kcal211g121.7g25.7g19.8g
Annoskoko puolitettuna1442g777kcal105.5g60.9g12.9g9.9g
Arvot/100g100g54kcal7.3g4.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278084