Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g1171g901kcal26.9g5.9g85.4g0g
Sipuli (kuorittu)468g126kcal6.1g22.5g0.9g8g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1171g995kcal11.7g41g81.9g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 4.7g13kcal0.5g2g0.1g1.2g
Margariini, flora kevyt 40 47g176kcal0.1g2.5g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5768g4424kcal90.6g147.8g374g18.4g
Valittu annoskoko2884g2212kcal45.3g73.9g187g9.2g
Annoskoko puolitettuna1442g1106kcal22.7g37g93.5g4.6g
Arvot/100g100g77kcal1.6g2.6g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=166147