Omena-puolukkahyvä

Sulata voi ja sekoita mantelilastut sekä makeutusaine joukkoon.

Omena ja puolukat laitetaan uunin kestävään vuokaan ja seos kaadetaan niiden päälle.

Paistetaan n. 20 min. (tai kunnes on saanut kaunista väriä pintaan) 200 asteessa.

Nautitaan kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g1407g478kcal2.8g99.9g4.2g25.3g
Puolukka 422g164kcal1.9g28.7g2.1g11g
Voi 352g2551kcal4.2g1.4g285.9g0g
Mantelilastu (A la meira)352g2110kcal84.4g23.2g189.9g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 352g1429kcal10.6g341.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5768g13465kcal207.8g988.8g964.2g72.6g
Valittu annoskoko2884g6733kcal103.9g494.4g482.1g36.3g
Annoskoko puolitettuna1442g3366kcal52g247.2g241.1g18.2g
Arvot/100g100g234kcal3.6g17.1g16.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182454