Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 450g147kcal2.8g25g0.9g11.5g
Vehnäjauho puolikarkea 439g1506kcal44.7g307.2g5.3g15.4g
Kananmuna kuorineen punnittu459g579kcal50.5g1.4g41.3g0g
Sokeri 430g1747kcal0g430g0g0g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.5g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g23g90kcal0g22.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g34g123kcal1.2g26.9g1.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 177g1566kcal0g0g177g0g
Kardemumma, annos 2g11g35kcal1.2g7.7g0.8g3.2g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 450g1340kcal83.5g11.3g108g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 113g799kcal0.8g0.5g90g0g
Tomusokeri 1dl=60g203g810kcal0g202.5g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl73g423kcal15.4g3.9g36.9g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5768g18408kcal402.6g2094.4g922.8g77.4g
Valittu annoskoko2884g9204kcal201.3g1047.2g461.4g38.7g
Annoskoko puolitettuna1442g4602kcal100.7g523.6g230.7g19.4g
Arvot/100g100g319kcal7g36.3g16g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318424