Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 350g361kcal12.1g62.9g3.7g10.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 192g241kcal21.1g0.5g17.3g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g699g420kcal25.9g51g14g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)171g617kcal9.4g130.2g6g9.4g
Korppujauho 73g269kcal7.7g55g0.8g3.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1398g2321kcal265.7g0g139.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5768g8457kcal683.8g599.2g363.2g46.8g
Valittu annoskoko2884g4228kcal341.9g299.6g181.6g23.4g
Annoskoko puolitettuna1442g2114kcal171g149.8g90.8g11.7g
Arvot/100g100g147kcal11.9g10.4g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91676