Lihakasvisosselaatikko 2

UUSVERSIO LIHAKASVISSOSELAATIKOSTA

n. 200 g Porkkanaa
n. 400 g Kesäkurpitsaa
400 g jauhelihaa
n. 100 g Herkkusieniä
n. 90 g Tomaattipyrettä
200 g sipulia
250 g Creme Bonjour Cusine
100 g mustapekka juustoa
Kuivattua persilijaa runsaasti
Mausteina: valkosipulia, suolaa, mustapippuria, chiliä yms

Pilko porkkanat ja laita ne kiehumaan lihaliemikuutiolla ja valkosipulilla maustettuun veteen.

Kuori ja pilko kesäkurpitsat.

Lisää ne porkkanoiden perään noin 5 min myöhemmin kuin porkkana palat.

Anna vihannesten kiehua sen aikaa kun teet jauhelihakastikkeen.

Jauhelihakastike:
Kuulota sipuli, lisää jauheliha ja paista lähes kypsäksi.

Lisää silputut sienet.

Lisää tomaattipyree.

Lisää noin 1/3 osa Creme Bonjourista lihakastikkeeseen, säästä loput vihanneksia varten.

Mausta maun mukaan.

Poista liedestä lämpö ja lisää Mustapekka paloina.

Sulata Mustapekka juusto kastikkeen sekaan ja lisää runsaasti persiljaa.

Kun vihannekset ovat lähes pehmeitä siivilöi keitin vesi pois ja muussaa vihannekset muussiksi.

Sekoita loput Creme Bonjourista vihannesten sekaan.

Sekoita lihakastike ja vihannesmuussi keskenään.

Kaada uunivuokaan ja anna hautua noin 200-225 asteisessa uunissa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Welma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 640g1418kcal112.1g0g108.9g0g
Porkkana 352g115kcal2.2g19.6g0.7g9g
Kesäkurpitsa zucchini 664g120kcal3.7g16.6g2.7g4.7g
Tomaattipyre (Rainbow (tuubi)), annos 100g143g121kcal6.8g22.8g0.6g0g
Sipuli 320g97kcal4g15.4g0.6g5.4g
Herkkusieni 160g26kcal3.4g0.5g0.5g2.4g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni400g520kcal12g8g52g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)160g752kcal19.2g11.5g70.4g0g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Soijakastike 32g19kcal1.7g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5776g6412kcal332.8g200g473g43.6g
Valittu annoskoko2888g3206kcal166.4g100g236.5g21.8g
Annoskoko puolitettuna1444g1603kcal83.2g50g118.3g10.9g
Arvot/100g100g111kcal5.8g3.5g8.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102540