Mangojuustokakku

Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan.

Murenna keksit ja sekoita sulan voin kanssa, painele irtopohjavuokaan, halk. 24cm.

Soseuta mangot, raasta limetin kuuorta 2tl ja purista mehua 0,5dl.

Sekoita tuorejuusto, mangosose, limemehu/kuoriraaste ja vaniliasokeri 1rkl (en saanut lisättyä ohjeeseen) keskenään.

Vaahdota valkuaiset (2munaa) kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeri pienissä määrin kokoajan sekoittaen.

Kiehauta vettä n. 2rkl ja liota liivatteet siihen.

Lisää liivate juustoseokseen, samalla voimakkaasti sekoittaen.

Sekoita lopuksi valkuaisvaahto ja kaada massa vuokaan.

Anna jähmettyä ainakin 5h jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Suski123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mangoviipaleet (säilyke) (Pirkka), annos 425g920g856kcal9.2g202.4g9.2g9.2g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g100g30kcal0.7g11g0.2g3g
Viola mango tuorejuusto (Valio), annos 200g800g2320kcal51.2g86.4g200g1.6g
Liivatelehti, gelatiini28g98kcal24g0g0g0g
Valkuainen (100g)100g42kcal9.8g1.5g0.1g0g
Sokeri340g1380kcal0g339.7g0g0g
Keksi, kaurakeksi 500g2263kcal31.3g300.8g99.7g16.9g
Voi 100g725kcal1.2g0.4g81.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5776g15428kcal254.8g1884.4g781g61.4g
Valittu annoskoko2888g7714kcal127.4g942.2g390.5g30.7g
Annoskoko puolitettuna1444g3857kcal63.7g471.1g195.3g15.4g
Arvot/100g100g267kcal4.4g32.6g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304891