Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1000g300kcal10g60g2g10g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Oliiviöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Vesi1400g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light200g360kcal16.8g7.4g30g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl20g50kcal2.4g0.3g4.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal9.9g68.3g1.2g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5777g2682kcal85.2g291.4g129.8g32.2g
Valittu annoskoko2889g1341kcal42.6g145.7g64.9g16.1g
Annoskoko puolitettuna1444g671kcal21.3g72.9g32.5g8.1g
Arvot/100g100g46kcal1.5g5g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83323