Kesäkurpitsalasagne

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.

( "itketä" kesäkurpitsa).

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet).

Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet.

Anna hautua hetki.

Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.

Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste.

200'C 30-45min tai kun näyttää sopivalta :-)
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 117g21kcal0.7g2.9g0.5g0.8g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen67g93kcal12.7g0g4.7g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Koskenlaskija paprika-chili (Valio)21g63kcal2.7g0g5.8g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g28g21kcal1.3g3.7g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl33g28kcal0.5g1.5g2.3g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore3.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g17g43kcal5g0.3g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana578g546kcal46.4g18g31.8g2g
Valittu annoskoko289g273kcal23.2g9g15.9g1g
Annoskoko puolitettuna145g137kcal11.6g4.5g8g0.5g
Arvot/100g100g95kcal8g3.1g5.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205278