Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 136g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 12g35kcal1g6.4g0.2g1.6g
Kaurahiutale 8.3g31kcal1.2g4.8g0.6g0.8g
Auringonkukansiemen 31g186kcal7.2g3.9g15.5g1.9g
Siirappi 6.3g19kcal0g4.6g0g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 4.4g31kcal0g0g3.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 88g302kcal9g61.6g1.1g3.1g
Kuivahiiva, annos 11g2.3g8.3kcal1g0.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana579g1224kcal38.8g164.4g42g14.8g
Valittu annoskoko289g612kcal19.4g82.2g21g7.4g
Annoskoko puolitettuna145g306kcal9.7g41.1g10.5g3.7g
Arvot/100g100g212kcal6.7g28.4g7.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307453