Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 94g59kcal2.8g4.5g3.3g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.9g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g14g55kcal4.1g0.2g4.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Makaroni (myllynparas raaka)94g328kcal12g65.3g1.8g3g
Paistijauheliha 10%66g112kcal13.1g0g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana578g1172kcal67g140.8g37.2g6.4g
Valittu annoskoko289g586kcal33.5g70.4g18.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna145g293kcal16.8g35.2g9.3g1.6g
Arvot/100g100g203kcal11.6g24.4g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235103