Raparperikiisseli - sokeriton

Keitä raparperin palat makeutetussa vedessä (1 l ) kypsiksi = riekaleiksi.

Sekoita loppuun, kylmään veteen perunajauhot ja lisää kiehuvaan seokseen nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna pulpahtaa kerran, kaada kulhoon ja ripottele makeutusjauhetta pintaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 56g19kcal0.4g3.1g0.1g0.8g
Makeutustabletti (Cologran) 1kpl 0,05g0.2g0kcal0g0g0g0g
Perunajauhot, Kolmen Konstin 4rkl=60ml=42g7.9g26kcal0g6.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana578g91kcal0.8g19.2g0.2g1.8g
Valittu annoskoko289g45kcal0.4g9.6g0.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna145g23kcal0.2g4.8g0.1g0.5g
Arvot/100g100g16kcal0.1g3.3g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418081