Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Pennepasta, Gallo75g251kcal9.4g50.6g1.1g4.5g
Herkkusieni 63g10kcal1.3g0.2g0.2g0.9g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Kasvisliemi laimennettu 69g6.4kcal0.2g0.3g0.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton23g16kcal2.1g0.9g0.5g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g50g7kcal1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana579g703kcal28g104.6g18.6g11g
Valittu annoskoko289g351kcal14g52.3g9.3g5.5g
Annoskoko puolitettuna145g176kcal7g26.2g4.7g2.8g
Arvot/100g100g121kcal4.8g18.1g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267605