Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 75g84kcal15.9g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Paprika punainen 47g14kcal0.4g2.1g0.2g0.9g
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)38g15kcal0.4g2.7g0.2g0.5g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g5.6g26kcal0g0g2.9g0g
Flora ruoka kevyt & paksu47g28kcal0.5g2.1g1.9g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.4g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana579g391kcal36.2g22g16.4g6g
Valittu annoskoko289g196kcal18.1g11g8.2g3g
Annoskoko puolitettuna145g98kcal9.1g5.5g4.1g1.5g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.8g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107752