Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g150g256kcal28.6g0g15g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)7.5g23kcal1.3g4.1g0.2g1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Suolakurkku (Rainbow)9g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light3.8g6.8kcal0.3g0.1g0.6g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.1g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.9g5.7kcal0.2g0.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana579g626kcal61g10.2g36.6g2g
Valittu annoskoko290g313kcal30.5g5.1g18.3g1g
Annoskoko puolitettuna145g157kcal15.3g2.6g9.2g0.5g
Arvot/100g100g108kcal10.5g1.8g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=196014