Tonnikalavuoka

400g makaronia
400g tonnikalaa (öljyssä)
150g juustoraastetta
2 munaa
ketsuppia
Keitä makaroneja n. 5min ja kaada vesi pois.

Sekoita joukkoon tonnikalat.

Kaada puolet seoksesta uunivuokaan ja pursota päälle ketsuppia ja ripottele hieman juustoraastetta.

Kaada loput seoksesta vuokaan ja lisää taas ketsuppia ja kaada sekoitetut munat tasaisesti seoksen päälle.

Ripottele loput juusturaasteesta pinnalle.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 40min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)100g349kcal12.8g69.6g1.9g3.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)100g164kcal25g0.9g6.6g0g
Juustoraasteseos (Valio), annos 40g37g131kcal10.5g0g9.4g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Ketsuppi, Felix25g23kcal0.2g5.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana579g1412kcal103.8g151.6g41.6g6.4g
Valittu annoskoko290g706kcal51.9g75.8g20.8g3.2g
Annoskoko puolitettuna145g353kcal26g37.9g10.4g1.6g
Arvot/100g100g244kcal17.9g26.2g7.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288560