Lasagnette, jauheliha/soija/papu

- soijarouhe turpoamaan veteen, johon on lisätty liemikuutio
- jauheliha ruskistetaan sipulin kanssa paistinpannussa
- uuni päälle 200 asteeseen
- lisätään pannuun soijarouhe, purkillinen kidneypapuja, kastikeainekset ja 3 dl maitoa sekä 6 dl vettä, maustetaan
- pastapalat laitetaan oljyllä voideltuun vuokaan, perään kastike, sekoitetaan varovasti
- päälle juustoraastetta ja uuniin n. puoleksi tunniksi
- annetaan vetäytyä hetken ennen syömistä

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2316 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr lasagnette pasta23g79kcal2.5g16g0.2g0g
Knorr lasagnette kastikeaineet 93 g12g41kcal1.3g6.5g1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen38g12kcal1.2g1.8g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g5g16kcal2.6g1.4g0g0.8g
Lihaliemikuutio Maggi1.3g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kidneypapu, suolaliemessä32g35kcal2.5g5.7g0.2g2.5g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%8.1g19kcal2.4g0.2g1g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana579g629kcal44.6g64.8g20.4g7.2g
Valittu annoskoko290g315kcal22.3g32.4g10.2g3.6g
Annoskoko puolitettuna145g157kcal11.2g16.2g5.1g1.8g
Arvot/100g100g109kcal7.7g11.2g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=38305