Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1167g381kcal7.2g64.9g2.3g29.8g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Peruna, keskikokoinen 60g140g84kcal2.1g18.2g0.1g1.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g146g408kcal27.7g0g32.1g0g
Katkarapu 198g136kcal28.6g0g2.2g0g
Vesi1167g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow15g39kcal1.5g1.5g3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5782g2129kcal135.8g174.8g79.6g64.6g
Valittu annoskoko2891g1065kcal67.9g87.4g39.8g32.3g
Annoskoko puolitettuna1446g532kcal34g43.7g19.9g16.2g
Arvot/100g100g37kcal2.3g3g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234834