Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale298g952kcal35.7g0g89.3g0g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g21g22kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Suolasienet (rouskuja)438g88kcal7g21.9g2.2g0g
Tomaattimurska, 1 prk1400g375kcal8.4g74.2g2.8g19.6g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g18g4kcal0.1g0.8g0.1g0g
Basilika, kuivattu 18g45kcal2.5g3.6g0.7g7.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 350g1155kcal7g10.5g122.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5782g5470kcal134g262.4g436.8g66.2g
Valittu annoskoko2891g2735kcal67g131.2g218.4g33.1g
Annoskoko puolitettuna1446g1368kcal33.5g65.6g109.2g16.6g
Arvot/100g100g95kcal2.3g4.5g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=399943