Jauheliha-perunavuoka

400g naudan paistijauhelihaa
1 rkl öljyä
1 sipuli
5 perunaa
2 dl kuohukermaa
1-2 tl ruususuolaa
mustapippuria
(valkosipulin kynsi)

Leikkaa perunasta ohuita viipaleita.

Kuullota sipulit öljyssä ja ruskista jauheliha.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lado vuokaan ohut kerros perunoita, joiden päälle ripottele ruususuolaa.

Päälle jauhelihakerros.

Tee perunasta ja jauhelihasta kerroksia mielesi mukaan.

Lopuksi kaada päälle purkki kuohukermaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Natschku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g902g541kcal13.5g117.2g0.9g8.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1203g1996kcal228.5g0g120.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 601g1985kcal12g18g210.4g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 15g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5784g9429kcal513.4g289.4g694g24.6g
Valittu annoskoko2892g4715kcal256.7g144.7g347g12.3g
Annoskoko puolitettuna1446g2357kcal128.4g72.4g173.5g6.2g
Arvot/100g100g163kcal8.9g5g12g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357793