Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 2100g3472kcal351.8g0g231g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)182g491kcal54.6g0g30.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g196g53kcal2.5g9.4g0.4g3.3g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g35g309kcal0g0g35g0g
Mantelirouhe, 1 rkl70g405kcal14.8g3.7g35.4g8.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)280g238kcal2.8g9.8g19.6g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g18g30kcal1.4g5.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5796g9996kcal855.8g57g704.8g22.8g
Valittu annoskoko2898g4998kcal427.9g28.5g352.4g11.4g
Annoskoko puolitettuna1449g2499kcal214g14.3g176.2g5.7g
Arvot/100g100g173kcal14.8g1g12.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106765