Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1752g526kcal17.5g70.1g5.3g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi350g35kcal5.3g5.3g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija219g679kcal24.1g0g61.3g0g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.8g5kcal0.2g0.7g0g0.5g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)438g372kcal4.4g15.3g30.7g0g
Tonnikala öljyssä 131g249kcal35.6g0g11.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5796g3732kcal174.2g182.8g218.2g1g
Valittu annoskoko2898g1866kcal87.1g91.4g109.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna1449g933kcal43.6g45.7g54.6g0.3g
Arvot/100g100g64kcal3g3.2g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143995