Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1400g2380kcal266g0g140g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g700g560kcal18.2g28g42g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g196g568kcal15.7g92.1g15.7g21.6g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)210g292kcal23.3g0.8g21.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g42g44kcal3.3g6.8g0.3g0.8g
Herne-maissi-paprika, Rainbow350g280kcal14.7g45.5g3.1g10.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5796g8248kcal682.4g346.4g445.8g66.4g
Valittu annoskoko2898g4124kcal341.2g173.2g222.9g33.2g
Annoskoko puolitettuna1449g2062kcal170.6g86.6g111.5g16.6g
Arvot/100g100g142kcal11.8g6g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148557