Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai1204g4454kcal60.2g385.2g300.9g24.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g451g92kcal2.7g17.2g1.4g6.3g
Mozzarella light451g722kcal90.3g2.3g40.6g0g
Oliivi kivetön musta rainbow151g271kcal0.9g8.6g25.6g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g250g50kcal1.5g9.5g0.7g15g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl90g484kcal4.5g2.7g50.6g4g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g151g436kcal49.7g0g25.6g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g151g241kcal12g6g19.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5796g13499kcal443.6g863g930g98.8g
Valittu annoskoko2898g6749kcal221.8g431.5g465g49.4g
Annoskoko puolitettuna1449g3375kcal110.9g215.8g232.5g24.7g
Arvot/100g100g233kcal7.7g14.9g16g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175787