Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1226g354kcal12.3g56.4g3.7g22.1g
Vesi876g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 88g321kcal9.2g65.6g0.9g4.6g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g350g1191kcal7g10.5g122.6g0g
Korppujauho 44g160kcal4.6g32.8g0.5g2.3g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.7g0g
Siirappi 123g370kcal0.1g90.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5796g5339kcal114.6g513.4g294.8g58g
Valittu annoskoko2898g2670kcal57.3g256.7g147.4g29g
Annoskoko puolitettuna1449g1335kcal28.7g128.4g73.7g14.5g
Arvot/100g100g92kcal2g8.9g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390035