Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7.4g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g6.2g18kcal0.2g4.2g0g0.5g
Sokeri 7.4g30kcal0g7.4g0g0g
Voi 5g36kcal0.1g0g4g0g
Kananmuna 50g(kpl)2.7g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g176kcal1.2g23.4g8.4g1g
Valittu annoskoko29g88kcal0.6g11.7g4.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g44kcal0.3g5.9g2.1g0.3g
Arvot/100g100g305kcal2.1g40.5g14.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131161